"Een bijzondere herinnering aan de tijd op school, geschikt voor zowel de basisschool als het voortgezet onderwijs."


Ben je op zoek naar een uniek afscheidscadeau voor je leerlingen?

Geef een onvergetelijk geschenk
Een gebedsnoot als prachtige herinnering voor later. Of je nu leerkracht, mentor, jongerenwerker, ouder of leerling bent; dit geschenk is geschikt voor iedereen.

Wat moet ik mij voorstellen bij een gebedsnoot?
Een gebedsnoot bestaat uit twee zorgvuldig bewerkte schijfjes hout uit een zelfde boom of tak. Ze zijn door middel van een scharniertje aan elkaar verbonden en netjes geschuurd en afgewerkt. Je kunt de gebedsnoot gewoon dicht in je zak meenemen of als een sieraad thuis ergens open neerleggen.

De gebedsnoot zegt iets over de inhoud en kwaliteit van jullie relatie
Door een simpel woord, tekst of teken in de gebedsnoot te schrijven blijven herinneringen en gelukwensen tastbaar en leesbaar tot in de verre toekomst. Jij als docent/coach/begeleider kent als geen ander de kernwoorden die voor de leerling van toepassing zijn. Door twee of drie van deze stimulerende begrippen in de noot te schrijven, eventueel voorzien van je naam en ‘persoonlijke noot’, blijft de inhoud eenvoudig, overzichtelijk en leesbaar.De andere zijde van de binnenkant kun je onbeschreven laten zodat de leerling daar een eigen invulling aan geeft. Bijvoorbeeld door namen van goede vrienden of klasgenoten te noteren.

Mogelijkheden
Diverse opties zijn bespreekbaar, denk daarbij aan een logo van school of een ornament. De prijs van een gebedsnoot is afhankelijk van een aantal factoren. Er is altijd en voor iedereen een onvergetelijk afscheidscadeau te realiseren.

Klik hier om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Is je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op.

"What a wing is to a bird and a sail to a ship, so is prayer to the soul".

Corrie ten Boom.   

 

Een gebedsnoot als cadeau voor je leerlingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.