Op 18 augustus 2018 was ik met diverse kunstwerken en met de Gebedsnootjes (gebedsnoot.nl) op GRACELAND. Een dag met veel mooie ontmoetingen en betekenisvolle gesprekken. De 'grootste bijbel' voor in het Guinness Book of Records werd ook op deze dag gepresenteerd.

Mijn kraam stond vol met zowel nieuw als oud werk. De kunstwerken gaven aanleiding tot gesprekken en kregen daardoor nog meer betekenis. Dat is voor mij belangrijk, maar ook voor het publiek. Het contact is vaak één op één. Gesprekken gaan over alle aspecten van het leven: groei, moeite, pijn, hoop, relaties, wie ben ik, wat moet ik kiezen, hoe kom ik uit m'n burn-out en isolement, enz.. Wegen tot vriendschap wil ik laten zien als alternatief tegen de eenzaamheid.

Ik kreeg ook vragen over hoe mijn creatief proces zich heeft ontwikkeld en nog steeds verder gaat. Ik heb een aantal dingen geleerd die er toe doen en die deel ik graag. Wanneer ik bij jou een presentatie of een workshop met mijn beelden mag geven dan hoor ik graag van je.

Gracelandfestival in Vierhouten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.