Helaas is de EXPOSITIE AFGEBROKEN wegens de Corona-crisis.

Door kunstcommissie 'Kunst in de kerk'

“Kunst in de kerk” en deze keer in de Julianakerk in Apeldoorn. “Zoekt en gij zult vinden”. ‘Gevoel voor schoonheid, balans en waarheid zijn voor mij leidend in wat ik maak. Ik koop geen materialen. Alles wat ik gebruik is gevonden of door iemand weggeworpen. In Bijbelse verhalen en principes is het gegeven van “verloren zijn en gevonden worden” een belangrijke overeenkomst met mijn werk. Ik geniet er van om mooie dingen te maken die zelf op hun beurt weer een mooi verhaal van hoop vertellen. Want hoop doet leven. Ik heb al vele kunstwerken gemaakt maar ga toch weer op zoek naar iets nieuws. Iets nieuws waardoor jij mogelijk geraakt mag worden.’ Met deze woorden eindigt Wiebe van Dingen een filmpje dat hij op zijn website heeft staan. Bij het bezoek van de kunstcommissie vertelde hij hier enthousiast over en mochten we bekijken waar hij mee bezig is.

Van 1 maart tot en met 10 april, dat is Goede Vrijdag, hangt er werk van hem in de Julianakerk en ligt er informatie over de kunstwerken. Dit werk is zowel bij de kerkdiensten als op woensdagmorgen, tussen 10.00 uur en 11.30 uur te bezichtigen. Op woensdag kunt u zich melden bij de Ontmoeting, het gebouw achter de kerk.

’40 dagen’ kunst in de Juliana Kerk Apeldoorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.