Twee weken terug gaf ik een workshop tijdens een speciale kerkdienst van de Schuilplaats in Ede, de zogenaamde 'festivalkerk'. Ik nam een groep van 25 mensen mee het bos in voor een wandeling. Tijdens de boswandeling keken we naar groeivormen in de natuur, herfstkleuren en we stonden stil bij diverse routes en toegangswegen. Bij de dingen die we zagen hebben we nagedacht over wat de bijbel hierover zegt.

DSC08641Toen we de wandeling begonnen was het hek naar het bos gesloten. Zo kunnen er ook in ons leven deuren gesloten zijn. Maar wat zegt de bijbel over deuren? Jezus zelf zegt dat hij de deur is, wie bij hem komt wordt nooit afgewezen. En als God een plan heeft, dan blijft er geen deur gesloten. Zo zijn we samen op reis geweest en hebben we ons laten inspireren door de natuur en de bijbel.

In de week voorafgaand aan de workshop is er veel regen gevallen. Tijdens de wandeling was het droog. Sterker nog, het was stralend weer! De reacties waren mooi en de deelnemers zijn dankbaar naar huis gegaan.

Terugblik workshop boswandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.